Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΚΑ Κερκυρας 2011



Έστειλαν σε ογδοντάχρονη  παραπληγική    
απορριπτική απόφαση για επίδομα Μητρότητας







Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011


Όλοι οι καταρράκτες έχουν τη δική τους μαγεία. Ο καταρράκτης Baatara στο Λίβανο όμως έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα καθώς καταλήγει σε ένα τεράστιο σπήλαιο.
Ο καταρράκτης βρίσκεται στο όρος Trail και μοιάζει να χύνεται στην άβυσσο, σε ένα σπήλαιο που είναι γνωστό σαν το Χάσμα των τριών Γεφυρών. Ονομάζεται έτσι γιατί το άνοιγμα του σπηλαίο σχηματίζεται από τρείς φυσικές γέφυρες, τη μιά πάνω στην άλλη.



Ταξιδέψτε στα μουσεία του κόσμου μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας!


Το εκπληκτικό project της Google που έχει σκοπό να ταξιδέψει όλους τους χρήστες του internet στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου.




Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυριότερες θεωρίες συνωμοσίας για την 11η Σεπτεμβρίου


Πώς και γιατί κατέρρευσαν οι Δίδυμοι Πύργοι; Ήταν ο μπιν Λάντεν πίσω από τις επιθέσεις ή ήταν απλώς ένα κόλπο των ΗΠΑ;
Δέκα  χρόνια συμπληρώθηκαν από την 11/9/2001 και οι πραγματικοί ένοχοι των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων που άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τη μορφή ασφάλειας του  πλανήτη,  είναι ακόμη "άγνωστοι"





Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το σπήλαιο των πάγων.






To Eisriesenwelt, στα γερμανικά σημαίνει «Ο κόσμος των γιγάντων του πάγου», είναι ένα φυσικό σπήλαιο από πάγο και ασβεστόλιθο που βρίσκεται στο Werfen της Αυστρίας. Το σπήλαιο βρίσκεται μέσα στο βουνό Hochkogel στις ελβατικές Άλπεις. Είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγου του κόσμου, με συνολικό μήκος που υπερβαίνει τα 42 χιλιόμετρα.



Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ληστείες που άφησαν εποχή!

Μερικά από τα μεγαλύτερα «πλιάτσικα» της Ιστορίας

Οι ληστείες είναι ένα εγκληματικό φαινόμενο που ώρες ώρες φαντάζει καθημερινό και συνηθισμένο. Υπάρχουν όμως μερικές περιπτώσεις ληστειών οι οποίες ξεπερνούν κάθε φαντασία, όχι μόνο για τα απίστευτα στρατηγικά σχέδια που κρύβονται πίσω τους αλλά κυρίως για τα εντυπωσιακά κλοπιμαία τους. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture