Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το ποδήλατο των 10 ευρώ!

Αν και κατασκευάζεται από χαρτόνι είναι αδιάβροχο και εξαιρετικά ανθεκτικόΤο φθηνότερο όχημα μετακίνησης κατασκεύασε ένας μηχανικός. Το ποδήλατο του Izhar Gafni κοστίζει περίπου 10 ευρώ!



Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο !!!

Πείραμα που χρηματοδοτείται από τον ιδρυτή της Microsoft Bill Gates θα συντελέσει στο να εκλυθούν στην ατμόσφαιρα του Νέου Μεξικού χιλιάδες τόνοι σωματιδίων θείου ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μία τέτοια ενέργεια για το οικοσύστημα του πλανήτη.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πρωτότυπα έργα τέχνης του Jim Dingilian

Ο Jim Dingilian είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας με τις καταπληκτικές δημιουργίες τους. Βλέπετε αυτό που κάνει ο Dingilian δεν το λες κάτι συνηθισμένο. Χρησιμοποιεί καπνό από κεριά για να ζωγραφίσει υπέροχες εικόνες στο εσωτερικό άδειων μπουκαλιών.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αέρηδες. Ο αρχαιότερος μετεωρολογικός σταθμός


Έχει δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη γειτονιά. Ψηλός – φτάνει τα 12μ. – και καμωμένος από πεντελικό μάρμαρο, δεσπόζει στην καρδιά του πρώτου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Πλάκα. Το όνομά του; Αέρηδες.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τι κάνουν τα ψυχοφάρμακα-Το Μάρκετινγκ της Τρέλας


Αποκαλυπτικά βίντεο και στοιχεία αποδεικνύουν το κερδοσκοπικό παιχνίδι απόλυτης χειραγώγησης της συμπεριφοράς και της υγείας των ανθρώπων μέσω της ανεξέλεγκτης χορήγησης ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture