Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γείωση-Earthing: Για δωρεάν.... θεραπεία!




Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους. Βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά νιώστε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γή στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ERW: Λάστιχα ποδηλάτου χωρίς αέρα






 Μία νέα τεχνολογία υπόσχεται να αλλάξει τα πράγματα στο χώρο των ποδηλάτων.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Καφές, ένα δηλητήριο της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου.

Ένα καθημερινό ρόφημα του σύγχρονου ανθρώπου που επηρεάζει σημαντικά την υγεία του αρνητικά είναι ο καφές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του καφέ δεν είναι μόνο τα βλαβερά του συστατικά όσο η καθημερινή του κατανάλωση.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!!!

-Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον <<Νόμο>>, αλλά είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε;

Το βίντεο που σαρώνει: Οι δυσκολίες του να είσαι... Έλληνας σήμερα


Η ομάδα omikron project δημιούργησε ένα βίντεο-animation στο οποίο παρουσιάζει τη ζωή και τις δυσκολίες του Alex ο οποίος έχει την... ''ατυχία'' να είναι Έλληνας

MANIFESTO


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει οτι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβόλιαστα

Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα.
Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.
Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που
συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα


Αφιέρωμα: Μαστογραφία, η μεγάλη απάτη των φαρμακοβιομηχανιών

Η μαστογραφία προωθείται ευρέως ως "σωτήριο" εργαλείο για να βοηθήσει τις γυναίκες στην ανίχνευση του καρκίνου του μαστού σε πρώιμα στάδια.Το μήνυμα έχει διαποτίσει τόσο πολύ την κοινή γνώμη ώστε σχεδόν το 68% των γυναικών, ηλικίας άνω των 40 έχουν κάνει μια μαστογραφία τα τελευταία δύο χρόνια - και οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα τους βοηθήσει να αποφύγουν να πεθάνουν από τον καρκίνο του μαστού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture