Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διαχρονικές φράσεις λαϊκής σοφίας.

Στον καθημερινό μας λόγο χρησιμοποιούμε διαχρονικές φράσεις λαϊκής σοφίας, την προέλευση των οποίων οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε. Οι φράσεις αυτές κρύβουν μία μικρή ιστορία, με άγνωστους σε εμάς πρωταγωνιστές, η οποία αφενός έχει κάτι να μας διδάξει, και αφετέρου απεικονίζει γλαφυρά τον τρόπο ζωής και δράσης των ανθρώπων μίας άλλης εποχής.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΗΘΕΙΑ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ (video)

Ένα ιδιαίτερα Αφυπνιστικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες...!!!
Δημιουργήθηκε με την ευχή και προσδοκία  να γίνει αφορμή για περαιτέρω αναζήτηση
και να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ & ΕΝΟΤΗΤΑ...

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας (22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ)

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας κατά πολλούς πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ, μεταξύ των αρχαίων ελληνικών πόλεων-κρατών και της Περσικής Αυτοκρατορίας. Αποτέλεσε σημαντική σύγκρουση της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα, η οποία άρχισε το 480 π.Χ.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σύκο: το φρούτο με τα 9 οφέλη για την υγεία μας

Το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο που μας συνοδεύει πάντα στα μπάνια μας και τις διακοπές μας, το σύκο, εκτός από γευστικό είναι και άκρως ωφέλιμο για την υγεία μας – όχι ότι χρειαζόμασταν επιπλέον λόγους για να το... καταβροχθίσουμε

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 10 χειρότεροι τρόποι που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας

Τα σύγχρονα παιδιά δηλητηριάζονται όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη σε 1 στα 88 παιδιά κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία “επιδημίας”. Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια απο το CDC σε αυτή την επιδημία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture