Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο άνθρωπος-δέντρο


Η όψη του είναι αποκρουστική όμως ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει βοηθήσει πολύ από τότε που το πρόβλημα του έγινε γνωστό από το Discovery Chanel.

Ο Ινδονήσιος Dede Koswara, από το Νοέμβριο του 2007 όταν και έγινε γνωστή η ιστορία του έχει την προσωνυμία Tree Man (άνθρωπος δέντρο) λόγω της σπάνιας ασθένειας από την οποία πάσχει και του δίνει αυτή την όψη.
Ο 39χρονος Dede μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια και έκοψε το γόνατό του, άρχισαν να εξαπλώνονται στο σώμα του εκτεταμένα κονδυλώματα με μορφή φυτικών ριζών. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τα άκρα και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το σώμα του. Όταν η αρρώστια άρχισε να εξαπλώνεται ο Dede δεν μπορούσε να δουλέψει και η γυναίκα του τον εγκατέλειψε μόνο του με τα δύο παιδιά τους.

Οι γιατροί προσπάθησαν να βρουν τα αίτια του προβλήματος και να τον θεραπεύσουν. Έτσι ξεκίνησαν θεραπεία με αυξανόμενη πρόσληψη βιταμίνης Α, και κατάφεραν να αποκόψουν 13,2 κιλά των κονδυλωμάτων του. Όμως μετά από λίγο παρουσίασε και πάλι ραγδαία αύξηση των κονδυλωμάτων. Έτσι οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μόνη λύση είναι να χειρουργείται 3 με 4 φορές το χρόνο ώστε να αφαιρούνται οι περιττοί ιστοί.










Διαβάστε περισσότερα: 
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture