Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μαριχουάνα στο ποτήρι

Ένα νέο αναψυκτικό αναμένεται να κάνει πάταγο σε ένα μήνα στο Κολοράντο καθώς θα περιέχει μαριχουάνα. Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι πρόκειται για ποτό με τη μορφή παυσίπονου
Ξεχάστε την Coca Cola έρχεται η Canna Cola ένα νέο είδος αναψυκτικού με μαριχουάνα.
Το αναψυκτικό που αναμένεται στην αγορά μέσα στον επόμενο μήνα, περιέχει ένα συνδυασμό σόδας και  THC, ένα ψυχότροπο συστατικό που βρίσκεται στη μαριχουάνα.
Ο Κλέι Μπάτλερ ένα από τους ανθρώπους που συνέβαλλε σε αυτό το εγχείρημα  αποκαλεί το νέο αναψυκτικό "medible" δηλαδή ένα βρώσιμο φάρμακο.
"Πολλοί άνθρωποι απλά δε θέλουν να καπνίσουν" αναφέρει ο ίδιος προσθέτοντας ότι μέσω του αναψυκτικού μπορεί ο καθένας να λάβει φαρμακευτική αγωγή χωρίς χάπια κτλ.
"Η χρήση της μαριχουάνας μέσα στο αναψυκτικό επιτρέπει να αποφεύγουμε τα παυσίπονα εύκολα και πιο ευχάριστα", τονίζει.
Το αναψυκτικό θα κυκλοφορήσει σε πέντε γεύσεις: Canna Cola,  Orange Kush, DogWeed, Grape Ape, και Sour Diesel ενώ θα κοστίζει 10 με 12 δολάρια.
"Αρχικά αρχίσαμε με  κλασσικές γεύσεις ενώ αργότερα σκοπεύουμε να βγάλουμε και άλλες γεύσεις όπως με γεύση μπύρα" σημειώνει ο Μπάτλερ.
Μάλιστα προκειμένου να δημιουργηθεί η σύσταση του αναψυκτικού έγιναν διάφορα τεστ ενώ υπήρχε ειδική ομάδα καθώς η ανάμιξη των στοιχείων έπρεπε να γίνει άκρως προσεκτικά. Οι πρώτοι τυχεροί που θα δοκιμάσουν το αναψυκτικό είναι οι κάτοικοι του Κολοράντο.
Σημειώνεται ότι αν και η πλειοψηφία των Αμερικανών διάκεινται θετικά στη χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς σε χρόνιες παθήσεις ωστόσο είναι νόμιμη η χρήση της μόνο σε 15 πολιτείες.
Τώρα εάν θέλετε να μάθετε τι γεύση θα έχει αυτό το αναψυκτικό μη ρωτήσετε τον Μπάτλερ καθώς υποστηρίζει ότι δεν έχει καπνίσει ποτέ, δεν έχει δοκιμάσει μαριχουάνα και δεν πίνει αναψυκτικά.
Και μετά από αυτές τις δηλώσεις, θέλει να δοκιμάσουμε το νέο αναψυκτικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture