Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

PayMeBack.gr: Επιστροφή χρημάτων από αγορές στο Internet


Μία πρωτοποριακή υπηρεσία που επιστέφει χρήματα για τις online αγορές σας, είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Η υπηρεσία γνωστή και ως «cashback» στο εξωτερικό, επιτρέπει στους χρήστες της να κάνουν τις αγορές τους online και στη συνέχεια να παίρνουν πίσω όχι πόντους, αλλά χρήματα βάσει των αγορών που έκαναν
Το Paymeback.gr αποτελεί την 1η ελληνική σελίδα επιστροφής χρημάτων και συνεργάζεται με περισσότερα από 188 ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Από κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, μέχρι αγορές ηλεκτρονικών ειδών και ρούχων, στο Paymeback θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γνωστών eshop, όπως Vodafone, Eshop, Buldoza, LaRedoute, Plus4u, Getitnow, Travelplanet24, Eshop και πολλά άλλα.
Πώς ακριβώς δουλεύει? Με 3 απλά βήματα:
1. Επιλογή καταστήματος
Περιηγηθείτε στο Paymeback.gr, δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τα ποσοστά επιστροφής που προσφέρει το καθένα. Aκολουθήστε το σχετικό link που οδηγεί στη σελίδα του καταστήματος.
2. Πραγματοποίηση αγοράς
Στο κατάστημα που έχετε επιλέξει, ολοκληρώνετε τις αγορές σας κανονικά, όπως θα κάνατε ούτως ή άλλως.
3. Επιστροφή χρημάτων!
Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα εμφανιστεί στο λογαριασμό σας στο Paymeback το ποσό το οποίο πρόκειται να λάβετε μετρητά.
Κερδίστε χρήματα ψωνίζοντας! Στο Internet όχι μόνο βρίσκετε τις πιο καλές τιμές, αλλά τώρα με το Paymeback θα σας επιστραφούν ακόμα και χρήματα!
Το Paymeback ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και είναι η πρώτη ελληνική σελίδα επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή είναι εδώ και χρόνια διαδεδομένη πρακτική στο εξωτερικό, γνωστή ως cashback, και πλέον είναι διαθέσιμη στους έλληνες χρήστες του Internet. Δείτε περισσότερα στο http://www.paymeback.gr
πηγη 
http://www.pcsteps.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture