Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"Οι μπίζνες των Βρυξελλών" - Ποιος κάνει κουμάντο στην Ε.Ε.;

"Οι μπίζνες των Βρυξελλών" είναι ένα ντοκυμαντέρ-θρίλερ που βουτάει στη γκρίζα ζώνη κάτω από την ευρωπαϊκή δημοκρατία. Μια αποστολή στον κόσμο των 15.000 λομπιστών στο κεφάλαιο της ΕΕ, τους κλειστά κλαμπ των PR, τις δεξαμενές σκέψης και αγκαλιάζει όλα τα δίκτυα της εξουσίας τους και τους στενούς δεσμούς τους με τις πολιτικές ελίτ.


Το ντοκυμαντέρ τελειώνει με Ελλάδα και αρχές μνημονίου. Θα δείτε πολλά πολιτικά πρόσωπα του Ελληνικού 'θεάτρου' μας πλάι σε εκείνα του διεθνούς jet.

Picture Λυπούμαστε που δεν έχει υπότιτλους, αλλά προσπαθήστε να το δείτε πάση θυσία. Βέβαια, πολλοί θα νιώσουν ότι η ταινία χώνει βαθιά το μαχαίρι στην πικρή πραγματικότητα για το ποια είναι στ' αλήθεια αυτή η Ένωση των Ευρωπαϊκών χωρών. Αποκαλύπτει κρυφές που πτυχές που, ακόμα και για όσους τις γνωρίζουν ήδη, οι πληροφορίες έτσι μαζεμένες και παρουσιασμένες σου κόβουν την ανάσα.

Εμείς θα θέλαμε το μαχαίρι να μπει ακόμα πιο μέσα και να φτάσει μέχρι την 'πηγή' του κακού: ποια είναι αυτή η ελίτ και που στέκεται στην παγκόσμια οικονομία.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι παρόλο που το ντοκυμαντέρ κάνει θραύση σε Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο, έχει επιμελώς παραμείνει στη σκιά των χωρών που ήδη πλήττονται από την λιτότητα και φυσικά, μια από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Η AllNewz σας παρουσιάζει σήμερα αυτό το ντοκουμέντο και, μιας και οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, είμαστε σίγουροι ότι θα τις δείτε με άλλο μάτι. Απολαύστε την βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ε.Ε. των λόμπις και μεγαλοεταιρειών. Μάλλον Όσκαρ έπρεπε να πάρει....


πηγη. http://allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apture